Over ons

Over ons

Betonwerken Lombaert bv:
how it all started…

Vanuit een passie voor de bouwsector en met een meer dan gezonde dosis aan ervaring en kennis, ambitie en gedrevenheid, startte zaakvoerder Wietse Lombaert in 2006 zijn eigen bedrijf op. 

Bij de opstart lag de focus in hoofdzaak op het gieten van betonnen kelders voor particuliere woningbouw, maar al snel volgden er ook grotere projecten voor projectontwikkelaars, aannemersbedrijven en architecten. 

Mede door de uitbreiding van dit segment groeide Betonwerken Lombaert op korte termijn uit tot een succesvolle bouwonderneming. Dit resulteerde trouwens ook in een Trends Gazellen nominatie binnen de categorie “snelst groeiende middelgrote onderneming”.

Vandaag is Betonwerken Lombaert BV een betrouwbare, solide en professionele partner in duurzaam betonwerk én een erkend aannemer klasse 4 categorie D.

Ons team

Een team van 3 projectleiders, 1 betontechnoloog en de zaakvoerder, samen ondersteund door een enthousiaste ploeg van professionele bekisters en ijzervlechters, zorgt ervoor dat uw bouwproject van A tot Z wordt opgevolgd.

Wietse Lombaert

Oprichter en zaakvoerder

Bart De Winter

Betontechnoloog & algemene coördinator bureau

Bart is verantwoordelijk voor de algemene planning van projecten, offerte-aanvragen, en de overkoepelende projectopvolging. Hij is tevens de sparring partner van de zaakvoerder.

Kristof  Merlevede

Projectleider kelderbouw & verantwoordelijke wagenpark, aankoop materiaal & stockbeheer

Kristof zorgt voor de voorbereiding en opvolging van het kelderproject in al zijn facetten, is het aanspreekpunt voor uw project en de schakel tussen klant,architect, leverancier en aannemer.

Naast projectopvolging is hij ook verantwoordelijk voor het wagen- en machinepark (onderhoud en keuringen) , stockbeheer en is hij het aanspreekpunt voor leveranciers.

Robrecht Van Linthoudt

Projectleider kelderbouw & ruwbouwprojecten

Robrecht zorgt voor de voorbereiding en opvolging van het kelderproject in al zijn facetten en is de schakel tussen klant, architect, leverancier en aannemer.

Naast kelderprojecten volgt hij ook alle ruwbouwdossiers van A tot Z op. Ook hier is hij dé belangrijkste schakel tussen bouwheer en diverse bouwpartners.  Een van zijn sterke punten is het bewaken van de vooropgestelde planning.

Yani Leuckx

Projectleider kelderbouw

Yani zorgt voor de voorbereiding en opvolging van het kelderproject in al zijn facetten, is het aanspreekpunt voor uw project en de schakel tussen klant en architect, leverancier, aannemer.

Lieve Tielemans

Algemene administratie

Lieve verzorgt de facturatie, regelt de HR, onderhoudt de website, volgt bestellingen op, enz.

NL